over Sacher

Hooggekwalificeerde werknemers en een modern machinepark, alsmede meer dan dertig jaar ervaring en een solide basis op het gebied van handmatige apparatuur – dit alles maakt Sacher tot een gevestigde naam in de Europese verspaningsindustrie.

LATEN WE ELKAAR BETER LEREN KENNEN

Sacher houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met metaalbewerking. Het is gespecialiseerd in verspanende bewerkingen: frezen, draaien en slijpen, en ook in warmte- en elektrische ontladingsbewerkingen. Dankzij zijn uitgebreide machinepark biedt het een zeer breed gamma van producten aan.

In de metaalbewerking is precisie van het grootste belang – er is geen plaats voor willekeur. Daarom wordt het hele produktieproces van Sacher al jaren zorgvuldig gepland en verfijnd. Zelfs de kleinste elementen worden geanalyseerd en gestroomlijnd, en elke bestelling wordt afzonderlijk behandeld.

Het doel van Sacher is om zijn klanten producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Dit wordt bereikt door voortdurende investeringen in machines en het gebruik van moderne apparatuur van gerenommeerde merken: verticale bewerkingscentra, CNC-draaibanken, zinkvonkmachines, draadsnijmachines en slijpmachines. Op alle stations wordt CAM-software gebruikt.

Maar apparatuur is niet alles – het professionalisme van het personeel is ook belangrijk. De werknemers van Sacher vormen een hecht team van gekwalificeerde specialisten – elk van hen is zowel bediener als programmeur. Na complexe projecten te hebben uitgevoerd in zeer verschillende materialen – staal, non-ferrometalen of kunststoffen – beschikken zij allen niet alleen over een uitstekende theoretische achtergrond, maar ook over een uitgebreide en veelzijdige praktische ervaring.

Sacher geniet al meer dan 30 jaar het vertrouwen van zijn partners en aannemers. Het streeft ernaar aan hun verwachtingen te voldoen en de ambitieuze opdrachten van de meest veeleisende klanten uit te voeren.

BEDRIJFSDOELSTELLING

Sacher garandeert zijn klanten de hoogste kwaliteit van dienstverlening in de mechanische, thermische en elektrische ontladingsbewerking van staal, non-ferrometalen en kunststoffen. Het geeft om innovatie, investeert in moderne machines, en om gekwalificeerd personeel, en biedt zijn werknemers kansen voor een uitgebreide ontwikkeling. In zijn betrekkingen met aannemers uit heel Europa vertrouwt het op geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, gesteund door de precisie en de kwaliteit van zijn producten.

VISIE

Sacher zet zich in voor de voortdurende technologische ontwikkeling en uitbreiding van zijn machines om zijn klanten de meest innoverende oplossingen op het gebied van metaalbewerking te kunnen bieden. Zij streeft er ook naar de bekwaamheden van haar werknemers voortdurend te vergroten en uit te breiden, in de overtuiging dat gespecialiseerd en betrouwbaar personeel de basis is voor succes in de verspanende industrie. Het wordt afgemeten aan de reputatie van de onderneming op de Europese markten en heeft tot doel haar uitgebreide netwerk van handelscontacten uit te breiden en zich te vestigen als een vooraanstaande leverancier van gespecialiseerde werktuigen aan toonaangevende bedrijven in het hele continent.

HISTORIE

Het begin van Sacher’s activiteiten. Het bedrijf begint met het vervullen van bestellingen van plaatselijke ondernemers met een handbediende draaibank. Het breidt zijn machinepark voortdurend uit met meer manuele machines, zijn werknemers en zijn klanten nemen toe.

1989

Aankoop van de eerste Haas CNC-bewerkingsmachine. De nieuwe apparatuur betekent een technologische doorbraak, en breidt de reikwijdte en de kwaliteit van ons aanbod uit.

2005

De belangstelling voor de diensten van Sacher groeit, en dus verschijnt er een CNC-draaibank in het machinepark.

2007

Het bedrijf breidt snel uit en heeft extra ruimte nodig. Er wordt besloten tot de aankoop van een stuk grond in de Speciale Economische Zone Wałbrzych – Subzone Bolesławiec.

2008

Start van de bouw van een moderne productiehal met kantoor- en sociale voorzieningen, waar het bedrijf het jaar daarop naartoe verhuist.

2009-2010

Aankoop van EDM-bewerkingsapparatuur breidt het aanbod van Sacher uit met elektrische ontladingsbewerking.

2012

Een volgende fase van de upgrade van het machinepark: aankoop van Haas VF-2 CNC freesmachine, vlakslijpmachine en Accutex stanspersen. Dankzij deze laatste uitrusting wordt het gamma van diensten van het bedrijf uitgebreid tot het boren van diepe gaten met zeer kleine diameters.

2013-2014

Bouw van de tweede hal. De productie ervan begint in november 2015.

2014-2015

Het Sacher machinepark breidt uit met nog een Mitsubishi Electric MV serie draadvonkfrees, een Haas DS30SSY tweespillige CNC draaibank en een Hermle C400 bewerkingscentrum.

2016-2017

De aankoop van moderne vacuüm-hittebehandelingsovens verrijkt het aanbod van de hardingswinkel. Aankoop van twee extra Hermle C400 bewerkingscentra

2019